Logo Passei Direto
LiveLive
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

D-PE-OE-23 Dell 
PowerEdge Operate 
2023 Real Dumps
Certspots
https://www.certspots.com/exam/d-pe-oe-23/
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
1. What is a requirement to operate GPUs in a Dell EMC PowerEdge 
R740 server?
A. All GPU cards must be installed at the same time
B. All GPU cards must be of the same type but can be a different 
model
C. All GPU cards must be of the same type and model
D. All GPU cards must be installed on the same riser card.
Answer: C
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
2. What is the Open Compute Project (OCP) card used for in a Dell 
EMC PowerEdge server?
A. Flexibility to choose interconnects
B. Fixed networking card
C. Consume a PCIe slot
D. Provide a hot-swap component
Answer: A
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
3. A technician installs eight servers into a fully operational rack with top of 
rack switch Each server has a quad 1Gb NIC and redundant power supplies. 
The company uses iDRAC in shared LOM mode with LOM1 as the selected NIC
What should the technician do to verify iDRAC connectivity on each server?
A. iDRAC Datacenter license is installed.
B. Ethernet port LOM1 is cabled and the link light is green.
C. iDRAC dedicated NIC port is cabled and the link light is green
D. iDRAC Enterprise license is installed
Answer: B
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
4. A Dell EMC PowerEdge server has been updated with an LCC and 
iDRAC DUP to the latest firmware when performing a firmware 
rollback?
A. Both the iDRAC and the LCC can be rolled back
B. The LCC can be rolled back; the iDRAC cannot be rolled back
C. The iDRAC can be rolled back; the LCC cannot be rolled back
D. The iDRAC cannot be rolled back and the LCC cannot be rolled 
back
Answer: A
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
5. Where is the data stored to allow Easy Restore to successfully 
complete a system board replacement?
A. NAND Flash module on the disk drive mid plane
B. IDSDM SD card
C. vFlash SD card
D. Serial Flash storage in the server's front panel
Answer: D
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
6. A technician is sent on-site to troubleshoot a server that produced an error 
message during the most recent POST, but then completed the POST and 
booted to the operating system. The user cannot remember the specific error 
and no entry was made in the error log relating to this error.
How can the technician find out what the error message was?
A. Access the Lifecycle Controller and view the last boot cycle video capture 
entry
B. Reload the BIOS firmware
C. Export the Server profile and analyze for any POST errors
D. Access the iDRAC and view the last boot cycle video capture entry
Answer: D
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
7. What is the drive characteristic of a BOSS M.2 drive in a Dell EMC 
PowerEdge server?
A. Single-level cell
B. Read Intensive
C. Quad-level cell
D. Write Intensive
Answer: B
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
8. A Dell EMC PowerEdge server has been updated with an LCC and 
iDRAC DUP to the latest firmware when performing a firmware 
rollback?
A. Both the iDRAC and the LCC can be rolled back
B. The LCC can be rolled back; the iDRAC cannot be rolled back
C. The iDRAC can be rolled back; the LCC cannot be rolled back
D. The iDRAC cannot be rolled back and the LCC cannot be rolled 
back
Answer: A
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
9. When does a customer require the Service Tag of the Dell EMC 
PowerEdge server?
A. First time logging in to iDRAC
B. First time accessing the BIOS
C. Activating the OS
D. Obtaining warranty information
Answer: D
Dell EMC D-PE-OE-23 Real Dumps
10. A technician needs to repurpose a Dell EMC PowerEdge server. The server 
has dual processors with 18 cores each The OS only "sees" 24 threads in total.
Which setting should the technician change in Processor Settings in the 
System BIOS?
A. System Profile
B. Virtualization Technology
C. HyperThreading
D. Number of Cores per Processor
Answer: D