Logo Passei Direto
LiveLive
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

D-PWF-DS-23
Real Dumps
https://www.certspots.com/exam/d-pwf-ds-23/
Certspots
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
1. Which solution configuration allows independent scaling along with 
integrated networking?
A. PowerFlex rack HCI Model
B. PowerFlex appliance HCI Model
C. PowerFlex appliance Two-layer Model
D. PowerFlex rack Two-layer Model
Answer: D
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
2. A customer has their own management services. They prefer to build 
their own environment and want a broader range of network options. 
Which PowerFlex offering meets their needs?
A. PowerFlex software only
B. PowerFlex rack
C. PowerFlex custom node
D. PowerFlex appliance
Answer: C
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
3. A customer wants to generate a troubleshooting bundle of 
PowerFlex system activity. Which three logs does the report generate? 
(Select 3)
A. Cloudlink Center
B. Dell PowerSwitch
C. CloudIQ
D. VMware ESXi
E. Secure Connect Gateway
Answer: A, B, D
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
4. What is the amount of spare space that PowerFlex Sizer assumes?
A. 10%
B. 11%
C. 12%
D. 15%
Answer: A
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
5. In which two scenarios must an administrator add more space so a 
customer can write to the file system? (Select 2)
A. The number of snapshots reaches a maximum.
B. The grace period for the quota expires.
C. The file system reaches a soft limit.
D. The file system reaches a hard limit.
Answer: B, D
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
6. What is the default location where CloudLink Center backs up its 
configuration data?
A. Object repository
B. Cloud storage
C. File share
D. Local Desktop
Answer: D
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
7. For which component does the CloudLink Agent unlock the drives?
A. MDM
B. SDS
C. SDC
D. SDT
Answer: B
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
8. A customer application generates 2 GB/s writes, and any expected 
outages will not exceed 3 hours. What percentage of 200 TB should be 
allocated as journal capacity?
A. 11%
B. 12%
C. 13%
D. 14%
Answer: A
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
9. Which SDN technology incorporates edge computing and delivers 
security in a hybrid cloud environment?
A. Cloud security Gateways
B. VPN
C. VMware NSX-T Ready
D. Cisco ACI
Answer: C
DELL EMC D-PWF-DS-23 Real Dumps
10. What are the minimum and maximum volume sizes that can be 
created in the PowerFlex system?
A. Minimum: 8 GB
Maximum: 1 PB
B. Minimum: 10 GB
Maximum: 1 PB
C. Minimum: 8 GB
Maximum: 10 PB
D. Minimum: 10 GB
Maximum: 10 PB
Answer: A