Logo Passei Direto

2024 Latest ExamsEmpire MCOLES Dumps Download PDF Questions Answers Download

User badge image
Anam

in

Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

https://examsempire.com/ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
For More Information – Visit link below: 
https://www.examsempire.com/ 
Product Version 
1. Up to Date products, reliable and verified. 
2. Questions and Answers in PDF Format. 
 
 
 
 
PUBLIC SERVICE AND LEGAL
MCOLES
Michigan Commission on Law Enforcement Standards Reading and Writing Test
Visit us athttps://www.examsempire.com/mcoles/
https://www.examsempire.com/mcoles/
 
Latest Version: 6.0 
 
Question: 1 
 
During the food drive, if you bring in a canned good, the library will______ your late fees. 
 
A. wave 
B. waive 
 
Answer: B 
 
Explanation: 
Waive means to give up something one has a right to. Wave is a swell moving across a body of water, or 
a back and forth motion. 
Question: 2 
 
Send it in a plain ______ envelope. 
 
A. vanilla 
B. manila 
 
Answer: B 
 
Explanation: 
Manila means a light yellow color. Vanilla is a kind of bean, or a flavor made from the bean. 
Question: 3 
 
Buying alcohol for _____ is a crime. 
 
A. minors 
B. miners 
 
Answer: A 
 
Explanation: 
Minors in this sentence means people below the age of legal adulthood. Miners means people who 
extract ore or minerals from the earth. 
Question: 4 
 
Visit us athttps://www.examsempire.com/mcoles/
https://www.examsempire.com/mcoles/
 
That lady is rude and needs to learn some _____ . 
 
A. manners 
B. manors 
 
Answer: A 
 
Explanation: 
Manners means polite behavior. Manors means large houses or estates. 
Question: 5 
 
Put the ______ to the metal! 
 
A. pedal 
B. peddle 
 
Answer: A 
 
Explanation: 
Pedal means a foot operated lever, as on a bicycle. Peddle means to go from place to place selling 
things. 
Question: 6 
 
The city will ______ the condemned building next week. 
 
A. raise 
B. raze 
 
Answer: B 
 
Explanation: 
Raze means to tear down. Raise means to grow, build, move to a higher position, etc. 
Question: 7 
 
This summer the Esperanza family is planning to have their family reunion outdoors surrounded by 
beautiful scenery. People of all ages are expected to attend. Which trail would be best for them to use? 
Visit us athttps://www.examsempire.com/mcoles/
https://www.examsempire.com/mcoles/
 
 
 
A. Beaverton Falls 
B. Eagle Eye 
C. Toulanne 
D. Creek 
 
Answer: A 
 
Explanation: 
The Beaverton Falls trail is an easy trail and says that it is suitable for people of all ages. It also offers 
picnic areas. The other trails listed are moderate to hard and do not offer areas to picnic. 
Question: 8 
 
The Cornell family wants to do some fishing in June. Which trail should they choose? 
Visit us athttps://www.examsempire.com/mcoles/
https://www.examsempire.com/mcoles/
 
 
 
A. Beaverton Falls 
B. Eagle Eye 
C. Silver Bullet 
D. Toulanne 
 
Answer: D 
 
Explanation: 
According to the table, the Toulanne Trail offers boat rentals as early as May; whereas, the Silver Bullet 
Trail does not allow fishing until July. 
Question: 9 
 
If Joey and Katrina hike an average of 3 miles per hour, about how long will it take them if they take the 
Beaverton Falls trail and follow it through the Copper Creek trail? 
Visit us athttps://www.examsempire.com/mcoles/
https://www.examsempire.com/mcoles/
 
 
 
A. 3 hours 
B. 3 ½ hours 
C. 4 hours 
D. 4 ½ hours 
 
Answer: C 
 
Explanation: 
The total distance they will hike is 2.6 miles + 9.5 miles = 12.1 miles. If they hike 3 miles per hour, it will 
take them 12.1/3 = 4.03 hours to hike 12.1 miles. 
Question: 10 
 
What should a diver do if separated from the group? 
 
A. Immediately signal for help. 
B. Look for them until they are found. 
C. Look for them for a short period then return to the surface. 
D. Stay in the same place for a long period and wait for them to find you. 
 
Answer: C 
 
Explanation: 
Visit us athttps://www.examsempire.com/mcoles/
https://www.examsempire.com/mcoles/
 
According to the passage, a diver should spend only a moment looking for others in the group. If the 
others cannot be found, the diver should resurface. 
Visit us athttps://www.examsempire.com/mcoles/
https://www.examsempire.com/mcoles/
 
 
 
https://examsempire.com/ 
- 1 - 
 
 
Thank You for Trying Our Product 
Special 16 USD Discount Coupon: NSZUBG3X 
Email: support@examsempire.com 
 
 
Check our Customer Testimonials and ratings 
available on every product page. 
Visit our website. 
https://examsempire.com/ 
Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Visit us athttps://www.examsempire.com/mcoles/
http://www.tcpdf.org
https://www.examsempire.com/mcoles/