Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

Questions And Answers PDF Format: 
For More Information – Visit link below: 
https://www.certsgrade.com/ 
 
Version = Product 
 
 
 
IBM
C1000-127
IBM Security Guardium v11.x Administrator
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
https://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
 
Latest Version: 6.0 
 
Question: 1 
 
On which IBM Guardium appliance is the monitoring policy installed? 
Response: 
 
A. collector 
B. collection node 
C. central manager 
D. external S-TAP cluster 
 
Answer: A 
 
Question: 2 
 
Which two capabilities does IBM Guardium provide? 
Response: 
 
A. Endpoint monitoring of user's activities. 
B. Monitoring of malicious traffic on the network. 
C. Purpose-built tooling for ransomware protection. 
D. Heterogeneous support across databases, data warehouses, files, and big data. 
E. Single compliance reporting, analytics, and forensics solution for distributed and IBM System Z. 
 
Answer: D,E 
 
Question: 3 
 
How do Vulnerability Assessments help to harden databases? 
Response: 
 
A. They suggest remedial actions. 
B. They automatically harden the databases. 
C. They download the related patch for the database and install it. 
D. They change database users' passwords to minimize the risks. 
 
Answer: A 
 
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
https://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
 
Question: 4 
 
For IBM Guardium environments with up to 3 collectors, which report is the primary source to check 
inspection core performance? 
Response: 
 
A. Inspection report 
B. Unit utilization report 
C. Buffer usage monitor report 
D. Unit utilization details report 
 
Answer: C 
 
Question: 5 
 
When the IBM Guardium user interface from the system main page is refreshed, the user receives an 
HTTP 403 error. What can be the root cause in this situation? 
Response: 
 
A. There is a disk failure on the IBM Guardium appliance. 
B. The browser cache has invalid information. 
C. There is a network issue between the user and the IBM Guardium appliance. 
D. Cross-Site Request Forgery (CSRF) protection is enabled by default. 
 
Answer: D 
 
Question: 6 
 
How can an IBM Guardium administrator track the Vulnerability Assessment DPS upload history and see 
its status? 
Response: 
 
A. Issue the command show dps. 
B. Review in the Health Monitor. 
C. Issue the command show VA history. 
D. There is no way to track the upload history. 
 
Answer: A 
 
Question: 7 
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
https://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
 
 
What are two types of CAS templates? 
Response: 
 
A. Time 
B. Database 
C. Agentless 
D. Configuration 
E. Operating System 
 
Answer: B,E 
 
Question: 8 
 
What needs to occur in order for an audit workflow to send files to an external server without sending 
an email and without adding results to the to-do list? 
Response: 
 
A. Define a dummy receiver. 
B. Define an audit process without receivers. 
C. Configure cli to allow audit external receivers. 
D. Configure a master user to audit the receivers results with accessmgr. 
 
Answer: B 
 
Question: 9 
 
An administrator needs to back-up the audit data from an IBM Guardium collector for the previous day 
to another location. They need to schedule this operation to run daily. Which operation would fulfill this 
requirement? 
Response: 
 
A. Data Import 
B. Data Archive 
C. Results Export 
D. Definitions Export 
 
Answer: B 
 
Question: 10 
 
Runtime parameters enable which two IBM Guardium Query-Report capabilities? 
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
https://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
 
Response: 
 
A. S-TAP limiting 
B. data mart creation 
C. attribute sort order 
D. drill-down capability 
E. specifying condition parameter values at report runtime 
 
Answer: D,E 
 
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
https://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
 
 
 
 
 
For More Information – Visit link below: 
 
 
 
 
 
https://www.certsgrade.com/ 
 
PRODUCT FEATURES 
 
16 USD Discount Coupon Code: NB4XKTMZ 
 
 
 
 100% Money Back Guarantee 
 90 Days Free updates 
 Special Discounts on Bulk Orders 
 Guaranteed Success 
 50,000 Satisfied Customers 
 100% Secure Shopping 
 Privacy Policy 
 Refund Policy 
Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/
http://www.tcpdf.org
https://www.certsgrade.com/pdf/c1000-127/