Logo Passei Direto
LiveLive
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

Questions And Answers PDF Format: 
For More Information – Visit link below: 
https://www.certsgrade.com/ 
 
Version = Product 
 
 
 
IBM
S2000-019
IBM Cloud for SAP v1 Specialty
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
https://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
 
Latest Version: 6.0 
 
Question: 1 
 
Within IBM Cloud, what encryption option only works with IBM managed keys to encrypt the complete 
NFS volume for SAP application data? 
Response: 
 
A. vSphere encryption 
B. HyTrust DataControl encryption 
C. IBM Cloud Endurance native encryption 
D. vSAN encryption 
 
Answer: C 
 
Question: 2 
 
A client has SAP running on VMware on-premises. What product could migrate those workloads to the 
IBM Cloud without any conversion? 
Response: 
 
A. HCX 
B. NSX-T 
C. NSX-V 
D. VSAN 
 
Answer: A 
 
Question: 3 
 
When deploying SAP on IBM Cloud, what is the SAP recommended throughput for traffic between its 
application servers and SAP HANA databases? 
Response: 
 
A. 10 Gbps (redundant) network 
B. 1 Gbps (redundant) network 
C. 1 Gbps network 
D. 100 Mbps (redundant) network 
 
Answer: A 
 
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
https://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
 
Question: 4 
 
What two resources can a client access to obtain SAP official information running SAP on IBM Cloud? 
Response: 
 
A. SAP Portal 
B. IBM Catalog 
C. IBM Cloud Docs 
D. SAP Note 
E. SAP Wikipedia 
 
Answer: A,D 
 
Question: 5 
 
A client is requesting to run SAP on IBM Cloud. Which software must be obtained by the client? 
Response: 
 
A. Red Hat 
B. SuSE 
C. SAP 
D. IBM 
 
Answer: C 
 
Question: 6 
 
What would be the advantage of running SAP within an IBM Cloud VPC? 
Response: 
 
A. Dynamically provisioning of virtual servers 
B. Network is free between VPCs in different regions 
C. Max 3 IOPS for storage 
D. VPC can be shutdown to reduce daily billing 
 
Answer: A 
 
Question: 7 
 
When deploying SAP on IBM Cloud, what are two examples of regional compliance programs? 
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
https://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
 
Response: 
 
A. Social Security 
B. 401K 
C. GDPR 
D. Red Cross 
E. European Banking Authority 
 
Answer: C,E 
 
Question: 8 
 
A client wants their SAP workload to run on a dedicated server in the cloud. What are the recommended 
IBM Cloud SAP-certified servers? 
Response: 
 
A. Power Systems Virtual Server 
B. VMware Solutions Shared 
C. Bare Metal Servers for Classic 
D. Hyper Protect Virtual Server 
E. VMware Solutions Dedicated 
 
Answer: C,E 
 
Question: 9 
 
The ability to scale-out an SAP deployment is an important factor to consider when deciding on an SAP 
platform. When defining an architecture on IBM Cloud, what is the correct definition of scale-out? 
Response: 
 
A. Ability to combine multiple independent computers into one instance and distribute a workload 
between the servers 
B. Ability to increase the size of one physical machine by increasing the amount of random access 
memory (RAM) 
C. Ability to combine multiple independent computers into one instance by leveraging a shared memory 
co-processor between the two systems 
D. Ability to combine multiple instances into one instance and distribute a workload between the 
servers 
 
Answer: A 
 
Question: 10 
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
https://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
 
 
In an IBM Cloud VPC migration when bringing VMDK or VHD image with SAP workloads, what are two 
prerequisites? 
Response: 
 
A. Virtual Server for VPC can import images automatically for flexibility 
B. Windows needs declaration of environment variable for image conversion server 
C. Additional infrastructure is needed for VMDK or VHD image conversion 
D. No additional infrastructure is needed for VMDK or VHD image conversion 
E. Only Linux support at this point, as Windows is considered for future enhancements 
 
Answer: B,C 
 
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
https://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
 
 
 
 
 
For More Information – Visit link below: 
 
 
 
 
 
https://www.certsgrade.com/ 
 
PRODUCT FEATURES 
 
16 USD Discount Coupon Code: NB4XKTMZ 
 
 
 
 100% Money Back Guarantee 
 90 Days Free updates 
 Special Discounts on Bulk Orders 
 Guaranteed Success 
 50,000 Satisfied Customers 
 100% Secure Shopping 
 Privacy Policy 
 Refund Policy 
Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Visit us athttps://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/
http://www.tcpdf.org
https://www.certsgrade.com/pdf/s2000-019/