Logo Passei Direto

Adobe Commerce AD0-E721 PDF Questions and Answers

Ferramentas de estudo

Solved questions

Material
Study with thousands of resources!

Solved questions

Text Material Preview

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1 / 6
Adobe AD0-E721 Exam
Adobe Commerce Front-end Developer Professional
https://www.passquestion.com/ad0-e721.html
35% OFF on All, Including AD0-E721 Questions and Answers
Pass Adobe AD0-E721 Examwith PassQuestion AD0-E721
questions and answers in the first attempt.
https://www.passquestion.com/
https://www.passquestion.com/
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
2 / 6
1.After creating a new storefront theme, the developer does not see it taking effect on the site.
Where in the Admin Panel can the developer find the settings to apply it?
A. System > Design > Template
B. Content > Design > Configuration
C. Stores > Configuration > Design
D. Stores > Design > Themes
Answer: B
2.An Adobe Commerce developer has created a custom theme that extends the Blank theme.
Which less file imports necessary files and outputs styles to be included in <style> tag for emails?
A. _email.less
B. email.less
C. _email-extend.less
D. _email-styles.less
Answer: B
3.A developer needs to apply a custom theme to only the 'Electronics' category within a Magento store.
Which approach should they use?
A. Apply the theme globally and use CSS to modify the 'Electronics' category.
B. Use the Magento Admin panel to apply the theme specifically to the 'Electronics' category.
C. Modify the category_view.xml file in the theme to specify changes.
D. Create a module to programmatically switch themes based on category.
Answer: B
4.What is the primary role of layout XML files in Magento?
A. They define the module's backend functionality.
B. They control the visual structure of the website.
C. They store the website's CSS and JavaScript.
D. They configure the website's payment options.
Answer: B
5.When creating a new theme in Adobe Commerce, which of the following files are mandatory to include?
(Choose three)
A. registration.php
B. theme.xml
C. composer.json
D. view.xml
E. requirejs-config.js
Answer: ABC
6.What are the key benefits of using Knockout JS in Magento development? (Choose three)
A. Enhanced server-side performance.
B. Simplified management of UI components.
C. Automatic UI updates when data models change.
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
3 / 6
D. Integration with Magento's PHP backend.
E. Easy creation of AJAX-driven interfaces.
Answer: BCE
7.When a Magento developer needs to clear the cache quickly via the command line, they would use the
___ command.
A. bin/magento cache:flush
B. bin/magento cache:clean
C. bin/magento indexer:reindex
D. bin/magento setup:static-content:deploy
Answer: A
8.An Adobe commerce developer wants to include https://some-library.com/file.js in a custom module by
using RequireJS configuration.
What is the correct way to do this?
A)
B)
C)
D)
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4 / 6
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: A
9.To ensure output is properly escaped to prevent XSS attacks, Magento developers should use the
escapeHtml method in ___ files.
A. .phtml
B. .xml
C. .js
D. .css
Answer: A
10.What is the primary purpose of the local.xml layout file in Magento theme development?
A. To manage database settings
B. To override system configuration settings
C. To apply layout updates specific to the theme
D. To set up new web API routes
Answer: C
11.What capabilities does the Page Builder provide to Magento users? (Choose three)
A. Automating product pricing updates
B. Creating responsive page designs
C. Integrating external APIs
D. Managing multimedia content like images and videos
E. Building and arranging page elements interactively
Answer: BDE
12.A developer needs to implement a new feature on the product page that requires both backend and
frontend changes, including new buttons and additional data display.
What layout file would they primarily modify?
A. catalog_product_view.xml
B. default.xml
C. product_info.xml
D. add_buttons.xml
Answer: A
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
5 / 6
13.A store administrator needs to apply a new CMS page design during the Christmas season.
Which Magento feature should they use to schedule this change?
A. Content Staging
B. Theme Scheduler
C. Widget Options
D. Visual Design Editor
Answer: A
14.In Magento, to add custom functionality to an existing JavaScript widget using a mixin, the mixin file
should be declared in the ___.
A. requirejs-config.js
B. widget.js
C. config.xml
D. composer.json
Answer: A
15.Which directory within a Magento theme would you find the theme.xml file?
A. web/css
B. i18n
C. etc
D. media
Answer: C
16.A developer needs to add a custom template that will display additional product information on the
category page.
Which layout XML file should they modify?
A. catalog_product_view.xml
B. default.xml
C. catalog_category_view.xml
D. custom.xml
Answer: C
17.Which application mode disables caching of static files?
A. Developer
B. Default
C. Production
D. Test
Answer: A
18.Which of the following files in a Magento theme are used to handle specific styling aspects? (Choose
three)
A. _responsive.less
B. _typography.less
C. _layout.less
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
6 / 6
D. _buttons.less
E. _config.less
Answer: ABD
19.A developer needs to insert a custom CSS class name to the title block.
Which instruction added to the correct XML file can be used for this action?
A. Assign the CSS class to the container that is parent to the block
B. Add the CSS class as an argument to the block
C. Add the CSS class to the block by using htmlClass instruction
D. Add the CSS class to the block using htmlTag.
Answer: B
20.To customize the CMS page layout using Page Builder, an admin must edit the page from the ___
menu in the Magento Admin.
A. 'Pages' under Content
B. 'Blocks' under Content
C. 'Layout' under Design
D. 'Themes' under Design
Answer: A
21.What is the purpose of using Grunt for Magento 2 development?
A. To manage PHP dependencies.
B. To automate repetitive tasks like compilation, minification, and testing of JavaScript and CSS files.
C. To deploy new Magento installations.
D. To configure database settings.
Answer: B
22.In Adobe Commerce what is the role of view models in KnockoutJS?
A. Defines the styling of the website
B. Defines the server-side functionality of the website
C. Defines the structure of the website's database
D. Defines the logic and behavior of the user interface
Answer: D
23.What is the primary function of the print.less file in a Magento theme?
A. To optimize styles for printing web pages.
B. To enhance styles for mobile devices.
C. To configure styles for email templates.
D. To define styles for interactive media.
Answer: A
	Adobe AD0-E721 Exam
	Adobe Commerce Front-end Developer Professional
	https://www.passquestion.com/ad0-e721.html 
	Pass Adobe AD0-E721 Exam with PassQuestion AD0-E72
	https