Logo Passei Direto

C_S4CS_2502 SAP S4HANA Cloud Public Edition Sales Dumps

Ferramentas de estudo

Solved questions

Material
Study with thousands of resources!

Solved questions

Text Material Preview

Download SAP C_S4CS_2502 PDF Dumps for Exam Preparation
1 / 3
Exam : C_S4CS_2502
Title :
https://www.passcert.com/C_S4CS_2502.html
SAP Certified Associate -
Implementation Consultant -
SAP S/4HANA Cloud Public
Edition - Sales
Download SAP C_S4CS_2502 PDF Dumps for Exam Preparation
2 / 3
1.You work on a Sell from Stock (BD9) process in SAP S/4HANA Cloud Public Edition.
What must be created to confirm a customer's intention to buy the products?
A. Sales quotation
B. Outbound delivery
C. Sales inquiry
D. Sales order
Answer: D
2.You need to manage a customer down payment.
Which action do you perform during sales order entry?
A. Enter an appropriate item in the billing plan of the sales order.
B. Create a sales order with a dedicated order type.
C. Enter a specific condition in the pricing procedure of the sales order.
D. Mark the down payment checkbox at item level.
Answer: A
3.You are working on a Sales Order Processing with Collective Billing (BKZ) process in SAP S/4HANA
Cloud Public Edition.
Which of the following split criteria always prevent the combination of multiple sales orders into a single
outbound delivery? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Plant
B. Shipping point
C. Payment term
D. Ship-to party
Answer: B D
4.Which of the following documents can be used as a reference to create debit memo requests? Note:
There are 2 correct answers to this question.
A. Billing document
B. Delivery document
C. Quantity contract
D. Sales order
Answer: A D
5.Which information must you enter manually in the invoice correction process?
A. Billing block
B. Order reason
C. Return reason
D. Billing plan
Answer: B
6.During Convergent Billing (1MC), you need to combine multiple documents in a subsequent billing
document.
Which of the following document item characteristics must be identical? Note: There are 2 correct
Download SAP C_S4CS_2502 PDF Dumps for Exam Preparation
3 / 3
answers to this question.
A. Billing date
B. Ship-to party
C. Incoterms
D. Payer
Answer: A D
7.You execute the Sell from Stock (BD9) process.
At which process step is the billing due list updated?
A. Post goods issue
B. Proof of delivery
C. Execute picking
D. Create delivery
Answer: A
8.You evaluate a predictive model.
What is the value range of predictive power and prediction confidence?
A. From 0 to 10
B. From 0 to 100
C. From 0 to 1000
D. From 0 to 1
Answer: D
9.You are working on an Invoice Correction Process with Credit Memo (BKL) process in SAP S/4HANA
Cloud Public Edition.
What does the Create Credit Memo Request process step indicate?
A. Authorization to release a credit note
B. Customer's intention to return the goods
C. Intention to replace the returned goods
D. Intention to credit the customer
Answer: D
10.You are running the Sales Order Processing with Customer Down Payment (BKJ) process.
Who creates the down payment request?
A. Internal sales representative
B. Billing clerk
C. Accounts receivable accountant
D. Shipping specialist
Answer: B

More content from this subject