Logo Passei Direto

Adobe Real-Time AD0-E605 PDF Questions and Answers

Ferramentas de estudo

Solved questions

Material
Study with thousands of resources!

Solved questions

Text Material Preview

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1 / 5
Adobe AD0-E605 Exam
Adobe Real-Time Customer Data Platform Developer Expert
https://www.passquestion.com/ad0-e605.html
35% OFF on All, Including AD0-E605 Questions and Answers
Pass Adobe AD0-E605 Examwith PassQuestion AD0-E605
questions and answers in the first attempt.
https://www.passquestion.com/
https://www.passquestion.com/ad0-e605.html
https://www.passquestion.com/
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
2 / 5
1.A marketer wants to create a segment based on profiles that have these seven attributes: LoyaltyId,
LoyaltyLevel, Location, Age, MaritalStatus, Email, and Phone. The marketer wants the segment to qualify
all profiles that have these attributes: LoyaltyLevel and Age, and disqualify profiles that have either of
these attributes: MaritalStatus and Location.
How can the audience rule-builder UI be used to build this segment?
A. Drag and drop the LoyaltyLevel and Age attributes into an "Include any of" container
Then, drag and drop the MaritalStatus and Location attributes into an "Exclude all" container
B. Drag and drop the LoyaltyLevel and Age attributes into an "Include all" container
Then, drag and drop the MaritalStatus and Location attributes into an "Exclude all" container
C. Drag and drop the LoyaltyLevel and Age attributes into an "Include any of" container
Then, drag and drop the MaritalStatus and Location attributes into an "Exclude all" container
D. Drag and drop the LoyaltyLevel and Age attributes into an "Include all" container
Then, drag and drop the MaritalStatus and Location attributes into an "Exclude any of" container
Answer: D
2.What actions are required for effective on-site personalization? (Select two.)
A. Configuring Edge-based activation.
B. Mapping customer behavior data in real-time.
C. Scheduling updates at regular intervals.
D. Running batch processes for static profiles.
Answer: AB
3.A marketer needs to quickly validate that data ingested into a dataset processed to Profile successfully.
Using the AEP, in which two ways can the marketer perform this task? (Choose two.)
A. Identities > Browse
B. Query service
C. Sources > Data Flow
D. Monitoring > Batch
E. Dataset > Activity
Answer: DE
4.A data engineer must set up alerts for a Real-Time CDP project.
Which two channels of Alerts are available to the engineer? (Choose two.)
A. Data Collection UI Alerts
B. Adobe IO Events
C. Platform UI
D. Alerts API
Answer: BC
5.What is the primary function of profile assembly in Adobe Real-Time Customer Data Platform?
A. Resolving multiple datasets into a unified customer profile.
B. Creating static customer segments for campaigns.
C. Performing probabilistic identity resolution exclusively.
D. Exporting data to external destinations.
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
3 / 5
Answer: A
6.Which features optimize ingestion workflows in Adobe RT-CDP? (Select two.)
A. Real-time error tracking during ingestion.
B. Automated batch processing configurations.
C. Pre-defined campaign activation logic.
D. Data governance policy enforcement.
Answer: AD
7.A marketer is setting up a web personalization campaign inside Adobe Experience Platform and will use
Real-Time CDP segments to power personalization activities. The marketer plans to use Edge segments
to drive same page and next page personalization in the campaign.
Which should be kept in mind when configuring the segments used in the personalization campaign?
A. Edge profile and Hub profile contain the same data and thus the destination must be configured for
profile attributes or segments needed for their personalization campaign.
B. Edge profile is a subset of Hub profile and thus the destination must be configured for profile attributes
or segments needed for their personalization campaign.
C. Edge Profile and Hub Profile contain the same data and thus the destination does not need to be
configured for profile attributes or segments for their personalization campaign.
D. Hub profile is a subset of Edge profile and thus the the destination does not need to be configured for
profile attributes or segments needed for their personalization campaign.
Answer: B
8.A segment has a total audience size of 12 million profiles. The segment is activated to an Amazon S3
destination.
How many files would land in the Amazon S3 destination?
A. Three files (filename.csv, filename_1.csv, filename_2.csv)
filename.csv (5 million profiles)
filename_1.csv (5 million profiles)
filename_2.csv (2 million profiles)
B. One file (filename.csv)
filename.csv (12 million profiles)
C. Two files (filename.csv, filename_1.csv)
filename.csv (6 million Profiles)
filename_1.csv (6 million Profiles)
D. Four files (filename.csv, filename_1.csv, filename_2.csv, filename_3.csv)
Answer: A
9.A global e-commerce company wants to leverage Adobe RTCDP to implement different types of
segmentation (edge, streaming, batch) to drive personalized marketing campaigns and optimize
customer experiences.
The company aims to deliver real-time, dynamic, and relevant content to their customers across multiple
touchpoints and wish to engage their customers with relevant messages while the customer is engaging
with the brand.
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4 / 5
What are the two best two options to consider? (Choose two.)
A. Edge Segmentation
B. Batch Segmentation
C. Multi-Entity Segmentation
D. Streaming Segmentation
Answer: AD
10.What actions can alerts in Adobe RT-CDP trigger? (Select two.)
A. Notify users of data ingestion errors.
B. Automatically resolve identity conflicts.
C. Warn administrators of quota breaches.
D. Activate segments without approval.
Answer: AC
11.A data architect has scheduled a couple of queries using Adobe Experience Platform (AEP) query
service UI and wants to configure an alert in AEP UI to alert when the scheduled query fails.
The architect clicks on the alert section in AEP UI to subscribe for query failure alerts and notices that the
query run failure alert configuration is missing, but the architect was able to subscribe for source flow run
alerts.
What is a possible reason for the query service alerts subscription not appearing in the UI?
A. The data architect is missing the manage alert permissions for query services.
B. The data architect is trying to configure alert in the development sandbox.
C. The sandbox the data architect is using is not enabled for alert.
D. The data architect has not enabled the Query Service API in the AEP environment.
Answer: B
12.Given the following schema field:
Schema Field: personEmail.address
Core Labels Applied: I1 and I2
Custom Labels Applied: CUSTOM_1 and CUSTOM_2
Assuming the Default Access Policy is enabled, what is the fewest amount of label(s) added to a user's
role in order to access the above schema field?
A. Add "I1 and I2" and "CUSTOM_1" to the access role
B. Add "I1 or I2 or CUSTOM_1 or CUSTOM_2" to the access role
C. Add "I1 and I2" to the access role
D. Add "I1 and CUSTOM_2" to the access role
Answer: A
13.A marketer needs to ensure the smooth delivery of audience data to destinations in Adobe Experience
Platform. The marketer has chosen to use the following alerts: Segment Job Failure, Segment Job Delay,
Identity Service Flow Run Failure.
Which additional alert can a marketer proactively monitor as part of the data delivery process?
A. Segment Definition Disabled
B. Query service scheduled query failure
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
5 / 5
C. Sources Flow Run Failure
D. Identity Service Flow Run Delay
Answer: D
14.A financial institution needs to store customer transaction data along with unstructured notes from
customer service interactions.
Which feature of Adobe RT-CDP should they use?
A. Schema-on-write with strict normalization.
B. Hierarchical data modeling in NoSQL schemas.
C. Deterministic identity resolution.
D. Batch processing workflows.
Answer: B
15.A marketer has a requirement to enrich the audience which was alreadycreated with a few additional
attributes from a specific dataset.
Which should a marketer use to create the new enriched audience?
A. Create Audience with "Enrich audience" method
B. Create Audience with "Compose audience" method
C. Create Audience with "Build rule" method
D. Use "Analyze audience" to add attributes to existing audience definitions
Answer: B
16.A data engineer is bringing in an external list of audience memberships to the Adobe Experience
Platform (AEP).
Which two Experience Data Model (XDM) schema classes would the data engineer use to create the
schemas? (Choose two.)
A. Profile Definition
B. XDM Individual Profile
C. Segment Definition
D. XDM ExperienceEvent
Answer: BC
17.An Adobe Real-Time CDP (RTCDP) customer has 5 million profiles and a 300kb average profile
richness license. Their current usage stands at 4 million profiles across multiple identities and 100kb
profile richness. The marketing team in the organization is tasked to provide new prospect use cases to
be delivered using RTCDP to increase customer acquisition.
What key question should the data team ask the marketers to stay within license compliance?
A. Number of attributes along with cardinality and the overlap with existing set of attributes in data model
B. Number of unique prospects, average number of events per prospects, and look back period
C. Number of identifiers and their respective types such as people identifier or cross-domain
D. Number of customer segments that overlap with existing customer audiences
Answer: B
	Adobe AD0-E605 Exam
	Adobe Real-Time Customer Data Platform Developer E
	Pass Adobe AD0-E605 Exam with PassQuestion AD0-E60
	https