Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

CCNP Collaboration 
350-801 CLCOR Dumps 
https://www.certspots.com/exam/350-801/
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
1.A company hosts a conference call with no local users. How does the 
administrator stop the conference from continuing?
A. changes the codecs that are supported on the conference resource
B. modifies the Block OffNet to OffNet Transfer service parameter
C. removes the transcoder
D. modifies the Drop Ad Hoc Conference service parameter
Answer: D
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
2. Which option must be used when configuring the Local Gateway for a 
Cisco Webex Calling trunk?
A. local authentication
B. certificate-based
C. mutual TLS
D. Auth-based
Answer: B
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
3. What are two access management mechanisms in Cisco Webex Control 
Hub? (Choose two.)
A. multifactor authentication
B. Active Directory synchronization
C. attribute-based access control
D. single sign-on with Google
E. Client ID/Client Secret
Answer: AB
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
4. In the Cisco Expressway solution, which two features does Mobile and Remote 
Access provide? (Choose two.)
A. secure reverse proxy firewall traversal connectivity
B. the ability to register third-party SIP or H.323 devices on Cisco UCM without 
requiring VPN
C. the ability of Cisco IP Phones to access the enterprise through VPN connection
D. VPN-based enterprise access for a subset of Cisco Unified IP Phone models
E. the ability for remote users and their devices to access and consume enterprise 
collaboration applications and services
Answer: AE
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
5. How are network devices monitored in a collaboration network?
A. Ping Sweep reports “unmanaged” state devices.
B. Simple Network Managed Protocol is enabled on each device to poll 
specific values periodically.
C. The Cisco Discovery Protocol table is shared among devices.
D. System logs are collected in a Cisco Prime Collaboration Server.
Answer: D
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
6. Which SNMP service must be activated manually on the Cisco UCM after 
installation?
A. Cisco CallManager SNMP
B. Host Resources Agent
C. Connection SNMP Agent
D. SNMP Master Agent
Answer: A
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
7. Which field is configured to change the caller ID information on a SIP 
route pattern?
A. Calling Party Transformation Mask
B. Connected Line ID Presentation
C. Route Partition
D. Called Party Transformation Mask
Answer: A
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
8. Which action prevents toll fraud in Cisco UCM?
A. Implement toll fraud restriction in the Cisco IOS router.
B. Configure ad hoc conference restriction.
C. Allow off-net to off-net transfers.
D. Implement route patterns in Cisco UCM.
Answer: B
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
9. What is an advantage of using Cisco Webex Control Hub?
A. enables the provisioning, administration, and management of Webex 
services and Webex Hybrid Services
B. brings video, audio, and web communication together to meet the 
collaboration needs of the modern workplace
C. provides streamlined communication and collaboration for a hybrid 
workforce
D. offers easy contact management, centralized administration, and 
centralized configuration management
Answer: A
Cisco 350-801 CLCOR Dumps
10. What are two functions of Cisco Expressway in the Collaboration Edge? (Choose two.)
A. Expressway-E provides a perimeter network that separates the enterprise network from the 
Internet.
B. Expressway-C provides encryption for Mobile and Remote Access but not for B2B 
communications.
C. Expressway-E provides a VPN entry point for Cisco IP phones with a Cisco AnyConnect 
client using authentication based on certificates.
D. The Expressway-C and Expressway-E pair interconnect H.323-to-SIP calls for voice.
E. The Expressway-C and Expressway-E pair will enable connectivity from the corporate 
network to the PSTN via a T1/E1 trunk.
Answer: AD