Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

H12-725_V4.0
Real Dumps
https://www.certspots.com/exam/h12-725_v4-0/
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
1. Which of the following is not the responsibility of the 
Anti-DDos Defense System Management Center?
A. Security report analysis
B. Device Management
C. Issue defense strategies
D. Carry out traffic diversion
Answer: D
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
2. Which of the following descriptions of outbound traffic in a firewall 
virtual system is correct?
A. Traffic flowing from the private network interface to the public 
network interface is limited by the bandwidth in the inbound 
direction.
B. Traffic flowing from the public network interface to the private 
network interface is limited by the bandwidth in the inbound 
direction.
C. Traffic flowing from the private network interface to the public 
network interface is limited by the outbound bandwidth.
D. Traffic flowing from the public network interface to the private 
network interface is limited by the outbound bandwidth.
Answer: C
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
3. Which of the following descriptions of the Anti-DDoS solution 
networking mode are correct?
A. Straight-line deployment is simple, and it is connected in series in 
the network, so there is no need to consider single points of failure.
B. In a bypass deployment network, traffic does not pass through the 
cleaning center by default.
C. Bypass deployment supports dynamic traffic diversion to draw 
traffic to the cleaning center
D. Bypass deployment can draw traffic to the cleaning center for 
detection and cleaning through static traffic diversion.
Answer: BCD
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
4. Which of the following descriptions of MAC authentication 
are correct?
A. MAC authentication simplifies user operations
B. MAC authentication is suitable for scenarios where users 
are dispersed and users are highly mobile.
C. Account management for MAC authentication is relatively 
simple
D. MAC authentication does not require client installation
Answer: ACD
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
5. Which of the following are content security filtering 
technologies?
A. Email filtering
B. Bandwidth limitations
C. Apply behavioral controls
D. URL filtering
Answer: ACD
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
6. Which of the following items may cause IPSec VPN 
establishment to fail?
A. The route to the opposite intranet is unreachable
B. Inconsistent packaging modes
C. Supported encryption algorithms are inconsistent
D. The ACL does not contain the business addresses 
that both ends need to communicate with.
Answer: ABCD
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
7. Which of the following descriptions of the principles 
of file filtering technology are correct?
A. Can identify the application protocol hosting the file
B. Can be identified based on the transmission direction 
of the file
C. File filtering cannot identify the real file type
D. By default, abnormal firewall file recognition results 
will directly block
Answer: AB
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
8. Which of the following descriptions of IPSec security 
policies in policy template mode are correct?
A. In the policy template configuration, referencing the IPSec 
security proposal and IKE peer is a required configuration.
B. If the peer uses PPPoE dial-up to obtain an IP address, you 
can use this method to establish a security policy.
C. Both ends of the IPSec tunnel can be configured with IPSec 
in policy template mode.
D. The IPSec security policy using policy templates can 
simplify multiple IPSec
Answer: ABD
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
9. Which of the following mirroring methods does 
Huawei Anti-DDoS defense system support?
A. Policy routing traffic diversion
B. Use port mirroring on the egress device
C. Spectrometer splits light
D. BGP drainage
Answer: BC
HCIP-Security H12-725_V4.0 Real Dumps
10. Which of the following descriptions of file sharing in SSL 
VPN are correct?
A. Select SMB for file sharing resources under Windows 
system
B. In the file sharing business, the firewall plays the role of a 
protocol converter.
C. Select NFS for file sharing resources under Linux system
D. The path format of shared resources has nothing to do with 
the resource type.
Answer: ABC