Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

1 / 3
Pass DELL EMC D-ECS-DY-23 Examwith Real Questions
DELL EMC D-ECS-DY-23 Exam
Dell ECS Deploy 2023 Exam
https://www.passquestion.com/D-ECS-DY-23.html
35% OFF on All, Including D-ECS-DY-23 Questions and Answers
Pass DELL EMC D-ECS-DY-23 Examwith PassQuestion D-ECS-DY-23
questions and answers in the first attempt.
https://www.passquestion.com/
https://www.passquestion.com/
2 / 3
1.Which log file should you check if you suspect that an unauthorized user has been logging in to an ECS
system?
A. authsvc.log
B. resourcesvc.log
C. eventsvc.log
D. provisionsvc.log
Answer: A
2.Which command is used to update the here switch firmware?
A. updateArista
B. flashboot
C. firmwaredownload
D. update firmware
Answer: A
3.Which switch is used to daisy-chain three or fewer ECS racks?
A. Customer supplied
B. Rabbit
C. Hare
D. Turtle
Answer: D
4.What network is represented below by 169.254.1.<x>?
ID,HOSTNAME,ADDRESS,LOCATION,RACK,SHELF
r1n1,layton-red.sea.lab.dell.com,169.254.1.5,Cambridge,rack1,psnt1,shelf1
r1n2,logan-red.sea.lab.dell.com,169.254.1.6,Cambridge,rack1,psnt1,shelf1
r1n3,lehi-red.sea.lab.dell.com,169.254.1.7,Cambridge,rack1,psnt1,shelf1
r1n4,murray-red.sea.lab.dell.com,169.254.1.8,Cambridge,rack1,psnt1,shelf
A. public.mgmt
B. private.4
C. private
D. public
Answer: B
5.Which SNMP version(s) are supported by ECS?
A. SNMP v3 only
B. SNMP v2 only
C. ECS does not support SNMP
D. SNMP v2 and SNMP v3
Answer: D
6.A retention policy and a retention period and defined for the same object.
What will control the deletion of that object?
A. The one with the greater time interval
3 / 3
B. The one that was created first
C. Only the retention period
D. Only the retention policy
Answer: A
7.A single VDC environment has multiple ECS Gen3 racks.
How does the Nile Area Network (NAN) communicate between the ECS Gen3 racks?
A. Fox/Hound port 41 and 45
B. Hare/Rabbit port 16 and 17
C. Turtle port 51 or 52
D. Management port node 1 or 2
Answer: A
8.Which type of data service is provided by ECS?
A. NFSv2
B. CIFS
C. Block
D. Object
Answer: D
9.An ECS software installation with network separation has been successfully completed. The network
team has just realized that public IP addresses are incorrectly assigned to ECS and must be changed.
What should be done to address this issue?
A. Change IP addresses using setrackinfo command for the current ECS installation
B. IP addresses can only be changed after ECS installation if no network separation is used
C. Follow IP change guide from SolVe
D. IP addresses can only be changed after ECS installation if VLAN Separation is used
Answer: C
10.What does ECS S3 authentication with signature version 4 use to sign request?
A. Signing key
B. Secret key
C. Access key ID
D. Credential scope
Answer: A
11.For which type of bucket is bucket-level encryption unsupported?
A. Swift
B. S3
C. CAS
D. HDFS
Answer: A
	Pass DELL EMC D-ECS-DY-23 Exam with Real Questions
	DELL EMC D-ECS-DY-23 Exam
	Dell ECS Deploy 2023 Exam
	https://www.passquestion.com/D-ECS-DY-23.html 
	Pass DELL EMC D-ECS-DY-23 Exam with PassQuestion D
	https