Logo Passei Direto
Buscar
Material
páginas com resultados encontrados.
páginas com resultados encontrados.

Escolha uma das opções e acesse esse e outros materiais sem bloqueio. 🤩

Cadastre-se ou realize login

Ao continuar, você aceita os Termos de Uso e Política de Privacidade

Escolha uma das opções e acesse esse e outros materiais sem bloqueio. 🤩

Cadastre-se ou realize login

Ao continuar, você aceita os Termos de Uso e Política de Privacidade

Escolha uma das opções e acesse esse e outros materiais sem bloqueio. 🤩

Cadastre-se ou realize login

Ao continuar, você aceita os Termos de Uso e Política de Privacidade

Escolha uma das opções e acesse esse e outros materiais sem bloqueio. 🤩

Cadastre-se ou realize login

Ao continuar, você aceita os Termos de Uso e Política de Privacidade

Escolha uma das opções e acesse esse e outros materiais sem bloqueio. 🤩

Cadastre-se ou realize login

Ao continuar, você aceita os Termos de Uso e Política de Privacidade

Prévia do material em texto

Download DCDC-004 Practice Tests for Effective Preparation
1 / 5
Exam : DCDC-004
Title :
https://www.passcert.com/DCDC-004.html
BICSI Data Center Design
Consultant (DCDC)
Download DCDC-004 Practice Tests for Effective Preparation
2 / 5
1.What room should have its own dedicated air handling system apart from the computer room?
A. Electrical Room
B. Break Room
C. Printer Room
D. Storage Room
E. Telecommunications Room
Answer: C
2.What is the recommended amount of fuel supply needing to be available to a class F2 data center?
A. 12 hours
B. 18 hours
C. 24 hours
D. 30 hours
E. 36 hours
Answer: C
3.What is the minimum size conductor from the TMGB to the building main ground bus?
A. 80mm (150MCM) bare copper
B. 100mm (200MCM) bare copper
C. 130mm (250MCM) bare copper
D. 160mm (300MCM) bare copper
E. 200mm (400MCM) bare copper
Answer: C
4.What is the minimum distance from the bottom of the access floor to the top of the cable tray?
A. 1 inch
B. 2 inches
C. 3 inches
D. 4 inches
E. 5 inches
Answer: B
5.What is the distance from the bottom of the access floor to the bottom of the cable tray?
A. 6 inches
B. 7 inches
C. 8 inches
D. 9 inches
E. 10 inches
Answer: C
6.What is the highest allowable elevation for a data center site?
A. 2,500 ft
B. 5,000 ft
C. 7,500 ft
Download DCDC-004 Practice Tests for Effective Preparation
3 / 5
D. 10,000 ft
E. 12,500 ft
Answer: D
7.Where should telecom cabling be routed under an access floor?
A. In the cold aisle
B. Above the access floor
C. In the plenum space
D. In the equipment room
E. In the office area
Answer: A
8.How do you calculate thermal load in a data center?
A. IT Thermal Output + Cooling System
B. IT Thermal Output + Lighting System
C. IT Thermal Output + PDU System
D. IT Thermal Output + Cooling System + Lighting System
E. IT Thermal Output + Cooling System + Lighting System + PDU System
Answer: E
9.How do you calculate the thermal load of the lighting system inside a data center?
A. Rated power *.01
B. IT load *.01
C. Rated power *.02
D. IT load *.02
E. Rated power *.05
Answer: C
10.How many air changes an hour inside an equipment room?
A. 0.25
B. 0.50
C. 1.00
D. 1.50
E. 2.00
Answer: A
11.According to TIA-942, what is the low temperature that must be maintained in a data center?
A. 60 degrees
B. 65 degrees
C. 68 degrees
D. 70 degrees
E. 75 degrees
Answer: C
Download DCDC-004 Practice Tests for Effective Preparation
4 / 5
12.What is the high temperature that must be maintained in a data center according to TIA-942?
A. 70 degrees
B. 75 degrees
C. 77 degrees
D. 80 degrees
E. 85 degrees
Answer: C
13.What is the acceptable rate of temperature change per hour in a data center according to TIA-942?
A. 5 degrees
B. 7 degrees
C. 9 degrees
D. 12 degrees
E. 15 degrees
Answer: C
14.What is the acceptable dew point level in a data center according to TIA-942?
A. 60 degrees
B. 65 degrees
C. 69.8 degrees
D. 75 degrees
E. 80 degrees
Answer: C
15.What is the low temperature that must be maintained in a data center according to NEB standards?
A. 55 degrees
B. 60 degrees
C. 65 degrees
D. 70 degrees
E. 75 degrees
Answer: C
16.According to NEB, what is the recommended range for the low temperature in a data center?
A. 65 degrees
B. 60 degrees
C. 55 degrees
D. 70 degrees
E. 75 degrees
Answer: A
17.What is the recommended range for the high temperature in a data center according to NEB?
A. 80 degrees
B. 75 degrees
C. 85 degrees
Download DCDC-004 Practice Tests for Effective Preparation
5 / 5
D. 70 degrees
E. 90 degrees
Answer: A
18.According to NEB, what is the recommended rate of temperature change per hour in a data center?
A. 36 degrees
B. 45 degrees
C. 54 degrees
D. 63 degrees
E. 72 degrees
Answer: C
19.What is the recommended range for the low temperature in a data center according to ASHRAE?
A. 64.4 degrees
B. 60 degrees
C. 55 degrees
D. 70 degrees
E. 75 degrees
Answer: A
20.What is the recommended range for the high temperature in a data center according to ASHRAE?
A. 80.6 degrees
B. 75 degrees
C. 85 degrees
D. 70 degrees
E. 90 degrees
Answer: A
21.What is the ASHRAE TC 9.9 recommended range for humidity levels in a data center?
A. 20-50%
B. 40-60%
C. 60-80%
D. 80-100%
Answer: B
22.What is the ASHRAE TC 9.9 recommended range for static pressure in a data center?
A. 0.01-0.05 inches water gauge
B. 0.05-0.1 inches water gauge
C. 0.1-0.15 inches water gauge
D. 0.15-0.2 inches water gauge
Answer: A

Mais conteúdos dessa disciplina