Logo Passei Direto
Material
Study with thousands of resources!

Text Material Preview

C_IBP_2305
Real Dumps
https://www.certspots.com/exam/c_ibp_2305/
Certspots
1. For your project, you create a new planning area and consider how to 
create analytics and alerts for it.
How can you create these objects?
A. Use the option for copying analytics and alerts into the new planning 
area from the existing custom planning area.
B. Create analytics and alerts in the new planning area from scratch using 
the Intelligent Visibility application.
C. Use the option for copying analytics and alerts when creating a new 
planning area from the sample SAPIBP1.
D. Merge analytics and alerts into a new planning area from any sample 
planning area.
Answer: C
SAP C_IBP_2305 Real Dumps
2. Which pre-processing steps can be used to cleanse historical sales data 
before generating a statistical forecast in SAP IBP? Note: There are 2 
correct answers to this question.
A. Substitute Missing with Mean or Median in Sales History
B. Intermittency Detection and Correction in Sales History
C. Promotion Sales Lift Elimination
D. Bias Detection and Correction in Sales History
Answer: A C
SAP C_IBP_2305 Real Dumps
3. You have to be logged on to two separate SAP IBP tenants.
What can help you differentiate the appearance of their user interfaces? 
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Setting a separate theme for the Home page in the Web UI.
B. Add the system name and tenant information from the About section 
to the Home page.
C. Defining a different default planning area via the User Preferences.
D. Having a different set of tiles in the Home group of apps.
Answer: A B
SAP C_IBP_2305 Real Dumps
4. Which of the following key functions are supported by SAP IBP for sales 
and operations? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Time series analysis
B. Simple statistical forecast
C. Scenario analysis for operational supply planning
D. Multi-Level Supply Planning Heuristics
Answer: B D
SAP C_IBP_2305 Real Dumps
5. You created a key figure and want to add calculations.
Which of the following rules do you consider? Note: There are 2 correct 
answers to this question.
A. Aggregation calculations using SUM or MAX functions must be based 
on a higher aggregation level.
B. The calculation chain for a key figure must always result in a calculated 
key figure.
C. Key figures can be calculated across different planning levels.
D. All key figure calculations have calculation inputs, which can be marked 
as stored or calculated.
Answer: C D
SAP C_IBP_2305 Real Dumps
6. Which SAP IBP planning operator can be run to delete planning objects 
in a certain version?
A. Purge Key Figure Data
B. Purge Key Figure Data Outside Planning Area Planning Horizon
C. Purge Non-Confirming Data
D. Purge Master Data
Answer: A
SAP C_IBP_2305 Real Dumps
7. Which functional capabilities are included in SAP IBP for response and 
supply? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Gating Factors
B. Planning with Product Allocations
C. Analyze Supply Usage
D. Detailed Production Scheduling
Answer: A C
SAP C_IBP_2305 Real Dumps
8. How can the SAP IBP scenario modeling functionality support business 
users in the S&OP planning cycle? Note: There are 2 correct answers to 
this question.
A. Simulate heuristics run in Supply Review stage
B. Simulate statistical forecast at the Demand Review stage
C. Simulate demand sensing inputs for Supply Review
D. Model inventory turns based on Target Safety stocks
Answer: A B
SAP C_IBP_2305 Real Dumps
9. You are invited to review a problem with a customer's SAP IBP Excel 
template performance.
What areas with the biggest potential performance impact would you 
focus on? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Excessive SAP IBP formatting in the Microsoft Excel UI
B. Number of local members and complexity of calculations
C. Complex calculation graphs for key figures
D. Number of analytics charts displaying key figures’ values
Answer: A C
SAP C_IBP_2305 Real Dumps
10. You are implementing SAP IBP to plan for a supply chain that 
experiences high seasonality.
What supply planning operators can be used in your model to plan stock 
pre-builds?
A. Finite and infinite heuristics
B. Supply optimizer and supply heuristics
C. Supply optimizer only
D. Finite heuristics only
Answer: B
SAP C_IBP_2305 Real Dumps